الاثنين، 14 مارس 2016

البسكويت الصيامى

المقادير :
2 كوب ونص دقيق .
1 كوب زيت .
3 كوب عصير برتقال .
100 جرام نشادر .
ورقة فانيليا .
1 كوب سكر .
الطريقة :
هتضربى السكر والزيت وعصير البرتقال مع بعض .
هتحطى النشادر مع الدقيق وتخلطيهم .
تعجنى الخليط مع بعض كويس وتبتدى تقطعيه فى صاج مدهونه .
تحطيه فى رف البتوجاز اللى فى النص .
ملحوظه :
البرتقال تعصريه وتصفيه ويفضل البرتقال البلدى بيدى عصير وطعمه احلى .
وبالهنا والشفا يا حلوين .
لو عجبتكم اكتبولى .

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق