المقادير :
نصف كيلو زبده .
ربع كيلو سكر بودره .
75 جرام بياض بيض (تقريبا 3 بيضات) .
ملعقة كورن فلاور .
ملح .
فانيليا .
250 جرام دقيق .
الطريقه :
هتضربى الزبده بالمضرب وتحطى عليها السكر شويه شويه .
تحطى بياض البيض شويه شويه .
تحطى الملح والفانيليا والكورن فلاور و الدقيق وتضربيهم كويس .
تطلع معاكى عجينه ناعمه وحلوه .
تحطي العجينه فى كيس حلوانى وتجيبى صاجه مدهونه .
تقطعى العجينه زى ماانتى عايزه وتحطيه فى الفرن لمدة نصف ساعه .
تخرجي اللانكشير من الفرن وتسيبيه يبرد .
تقدميه فى طبق وممكن تلزقى اتنين فى بعض بالمربى .
وبالهنا والشفا يا حلوين .
لو عجبتكم اكتبولى .
نصف كيلو زبده .
ربع كيلو سكر بودره .
75 جرام بياض بيض (تقريبا 3 بيضات) .
ملعقة كورن فلاور .
ملح .
فانيليا .
250 جرام دقيق .
الطريقه :
هتضربى الزبده بالمضرب وتحطى عليها السكر شويه شويه .
تحطى بياض البيض شويه شويه .
تحطى الملح والفانيليا والكورن فلاور و الدقيق وتضربيهم كويس .
تطلع معاكى عجينه ناعمه وحلوه .
تحطي العجينه فى كيس حلوانى وتجيبى صاجه مدهونه .
تقطعى العجينه زى ماانتى عايزه وتحطيه فى الفرن لمدة نصف ساعه .
تخرجي اللانكشير من الفرن وتسيبيه يبرد .
تقدميه فى طبق وممكن تلزقى اتنين فى بعض بالمربى .
وبالهنا والشفا يا حلوين .
لو عجبتكم اكتبولى .
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق