الفراخ دى سهله اوى وسريعه جدا وكمان طعمها حلوه اوى .
تشوحى الفراخ فى حتة سمنه وتعملى الرز الابيض وبعد ماتحطى المايه للرز تستنى لما يتشرب الرز المايه شويه تحطى شرايح الفراخ على الرز من فوق ( كده الرز هياخد من طعم الفراخ ) وتغطى الحله عشان الرز يستوى .
- صدور فراخ نفس شرايح البانيه .
- زعتر - ملح - فلفل اسود - خل ابيض - شطه (حسب الرغبه) .
- يقدم مع ارز ابيض (منغير شعريه هيبقى احلى ) .
تشوحى الفراخ فى حتة سمنه وتعملى الرز الابيض وبعد ماتحطى المايه للرز تستنى لما يتشرب الرز المايه شويه تحطى شرايح الفراخ على الرز من فوق ( كده الرز هياخد من طعم الفراخ ) وتغطى الحله عشان الرز يستوى .
وبالهنا والشفا يا حلوين .
لو عجبتكم اكتبولى .
الفراخ حلوه مع الرز الابيض وشكرا
ردحذف