الأحد، 14 فبراير 2016

فراخ محمره على طريقتى ومعاها رز ابيض

الفراخ دى سهله اوى وسريعه جدا وكمان طعمها حلوه اوى .

  1. صدور فراخ نفس شرايح البانيه .
  2. زعتر - ملح - فلفل اسود - خل ابيض - شطه (حسب الرغبه) .
  3. يقدم مع ارز ابيض (منغير شعريه هيبقى احلى ) .
هتحطى شرايح الفراخ فى طبق وتحطى عليها التوابل والخل وتستنى حوالى نص ساعه .
تشوحى الفراخ فى حتة سمنه وتعملى الرز الابيض وبعد ماتحطى المايه للرز تستنى لما يتشرب الرز المايه شويه تحطى شرايح الفراخ على الرز من فوق ( كده الرز هياخد من طعم الفراخ ) وتغطى الحله عشان الرز يستوى .
وبالهنا والشفا يا حلوين .
لو عجبتكم اكتبولى .

هناك تعليق واحد: