- 3 كوب دقيق سميط .
- 3 كوب سكر .
- كوب ماء الا قيراط .
- 2 ملعقة سمن .
- ملعقه صغيره بيكنج باودر .
نحط البكنج باودر على السميط ونقلبهم مع بعضهم .
ثم نضع كوب السكر وبعد كده السمن ونعجنهم مع بعض ونعجنهم بالماء .
ندهن الصينيه بالسمن ونبططها فى الصينيه ونقطعها وتترك فى الخارج مده لا تقل عن نص ساعه .
لعمل الشربات :
نجيب 2 كوب سكر وعليهم كوب ماء ونحط عليها نقطتين لمون ويترك يغلى مع مراعاة الا يغلظ القوام ويترك ليبرد بعد خروج البسبوسه من الفرن ونحط عليها الشربات وتقطع البسبوسه .
وبالهنا والشفا .
لو عجبتكم يا حلوين اكتبولى .
باشا ياباشا
ردحذف