الأحد، 28 فبراير 2016

اللحم البارد

المقادير :
عرق لحمه قطعه واحده .
راسين توم صحيح .
ماء .
ملح .
فلفل .
خل ابيض .
الطريقه :
تجيبى طاسه فيها سمن وتحمرى فيها اللحمه من كل الجوانب وفوق وتحت (يعنى تلسوعيها عشان اللحمه لما تستوى متفقدش المايه اللى فى فتبقى طريه ساعة الاكل ) .
تحطيلها التوم صحيح يتقلب معاها فى السمن لغاية مايتحمر التوم .
تحطى شويه خل قليلين مع اللحمه والتوم لغاية مايتشرب الخل .
تضيفيلها المايه وتتبليها بالملح والفلفل .
بعد كده تزوديلها المايه بالتدريج لغاية ماتستوى اللحمه .
تحطيها فى طبق وتدخليها التلاجه لغاية ماتبرد .
تطلعيها من التلاجه وتقطعيها ترنشات الحجم اللى انتى عايزاه .
تقدميها .
وبالهنا والشفا يا حلوين .
لو عجبتكم اكتبولى .

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق