- 5 فصوص ثوم .
- فلفل اسود مجروش .
- ملعقة مسترده بودره (ودى هتلاقيها عند العطار عادى جدا ) .
- ملعقة بقدونس .
- 3 وحدات كراث .
- 2 فلفله احمر .
- بصل حلقات .
- روزمارى .
- 2 جزره مقطعه .
هنتبل السمك بالملح والفلفل الاسود .
هندق الثوم والروزمارى ويقطع الفلفل الاحمر .
هنحمر البصل فى الزيت لغاية مايدبل ونحط عليه الملح ونطفى النار ونحط عليه شويه مايه عشان يبقى زى صوص قليل فيه ونغطيه .
هنحمر السمك فى الزيت ويوضع فى طبق ويوضع معه البصل المحمر .
هنحمر الثوم وبودرة المسترده والجزر بعد مايتقطع والفلفل الاحمر بعد مايتقطع بردو والكرات كمان متقطع وشويه ملح وفلفل اسود ونحط عليهم شويه مايه عشان يستوى فيهم .
بعد مايستوى الخليط السابق هنحطه على السمك فى طبق التقديم .
وبالهنا والشفا يا حلوين .
لو عجبتكم ابقوا اكتبولى .
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق