الثلاثاء، 23 فبراير 2016

سالمون طازج


  1. 5 فصوص ثوم .
  2. فلفل اسود مجروش .
  3. ملعقة مسترده بودره (ودى هتلاقيها عند العطار عادى جدا ) .
  4. ملعقة بقدونس .
  5. 3 وحدات كراث .
  6. 2 فلفله احمر .
  7. بصل حلقات .
  8. روزمارى .
  9. 2 جزره مقطعه .
الطريقه :
هنتبل السمك بالملح والفلفل الاسود .
هندق الثوم والروزمارى ويقطع الفلفل الاحمر .
هنحمر البصل فى الزيت لغاية مايدبل ونحط عليه الملح ونطفى النار ونحط عليه شويه مايه عشان يبقى زى صوص قليل فيه ونغطيه .
هنحمر السمك فى الزيت ويوضع فى طبق ويوضع معه البصل المحمر .
هنحمر الثوم وبودرة المسترده والجزر بعد مايتقطع والفلفل الاحمر بعد مايتقطع بردو والكرات كمان متقطع وشويه ملح وفلفل اسود ونحط عليهم شويه مايه عشان يستوى فيهم .
بعد مايستوى الخليط السابق هنحطه على السمك فى طبق التقديم .
وبالهنا والشفا يا حلوين .
لو عجبتكم ابقوا اكتبولى .

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق